Er du en av de som sliter og er nedfor? 

Hvordan komme gjennom den vanskelige tiden og klare å føle godt igjen?

Jeg har hele livet trodd at jeg har levd i en verden hvor jeg har tenkt at min lykke og trygghet var avhengig av hvor heldig jeg var. Jeg prøvde alltid å forklare min sinnstilstand med det jeg hadde opplevd og fant det logisk.

Tapt kjærlighet ga ulykkelige følelser, gode økonomiske resultater gav lykkefølelse. Slik levde jeg til jeg fikk en ny innsikt. Det var da som om solen stod opp og jeg så livet på en ny og bedre måte. Jeg skjønte at tanker spiller en sentral rolle i hvordan jeg føler meg, at jeg faktisk føler det jeg tenker. Hvordan kan vi velge hvilke tanker vi vil ta tak i?

Meld deg på mitt gratis webinar; "Hvordan finne egen ressursstyrke selv i en vanskelig tid"

Få innsikt og kunnskap til en ny start.

Jeg gir deg det beste jeg har, det vil garantert gjøre en forskjell for deg.

TIRSDAG 26. MARS KL 20:00-22:00

 KLIKK FOR PÅMELDING
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

PÅ DETTE WEBINARET VIL DU LÆRE:

  • Hvordan du kan finne egen ressursstyrke selv i en vanskelig tid
  • Verktøyene du trenger for å komme ut av ditt neǵative tankesett
  • Hvordan du kan føle deg bedre
  • Hvordan du kan skape varig endring
  • Hvordan du kan kontrollere dine følelser
  • Hva som skal til for at du skal føle deg ressurssterk
  • Hvordan du kan få slutt på lidelse
  • Hvordan tankesystemet virker
  • Hvordan forholde deg til dine problem på en helt ny måte
  • 6 grunnleggende behovene i et forhold

Om meg

Som mentaltrener gjennom nesten 20 år har jeg fått bidratt med min kunnskap og hjelp for tusenvis av mennesker. Kunnskapen jeg deler er basert på studier rundt samliv og selvopplevde erfaringer. Mitt arbeid er sentrert rundt tankesettet, og at dette skaper våre følelser. Jeg lever i dag et veldig rikt liv, og brenner for å hjelpe andre til et bedre liv.

Jeg er sertifisert NLP-coach og Board Ceritfied Robbins-Madanas coach, har grunnfag medisin og er godkjent TFT terapeut.

"Det er når vi ikke forstår at følelsene kommer fra tankene at vi har et problem. Jeg trodde at noe utenfor oss selv skapte følelsene og opplevelsene. Sannheten er at tankene alltid er kilden til våre opplevelser. 100%, -uten unntak. Når vi forstår og erfarer dette endres livet." -Kevin

Kevin Frøystad Hele Norges Mentaltrener 

For noen år siden endte ekteskapet mitt etter 25 år sammen hvor vi har fått 4 vidunderlige barn sammen. Jeg har aldri fullt forstått hvor vanskelig et brudd kan være før jeg opplevde det selv, og jeg har brukt alt jeg har lært som mentaltrener for å holde meg ressurssterk.

Jeg har fått mange henvendelser de siste årene fra mennesker som sliter etter samlivsbrudd. Noen gråter flere ganger daglig, selv et år etter bruddet. Noen føler at hjertet er knust, andre sliter med en bunnløs sorg, noen har mistet selvtilliten. Noen opplever enormt økonomisk press, andre sliter med savn etter barna.

Jeg har fått så gode resultater med å hjelpe mennesker én til én at jeg har laget webinar om temaet, og jeg anbefaler deg på det sterkeste å bli med. 


Referanser

"Jeg fikk enormt mye ut av webinaret. Jeg følte meg sett og anerkjent. Jeg følte du snakket direkte til meg i perioder, om meg og min erfaring. Fikk ny giv og mer energi."

- Sonja

"Takk for godt webinar. Jeg føler meg fylt av inntrykk, og berørt av måten du formidler alt dette viktige på."

- Ingrid Eivine Bekkavik

"Webinaret i går var veldig bra Kevin. Du deler nyttig informasjon, råkunnskap og erfaring. Hjertelig takk for alt du bidrar med. Det gir flere muligheter i livet mitt, og at jeg kan leve mitt liv mer levende."

- Ingunn Hole

"Tenk det var du kjære Kevin, som skulle forandre mitt liv. Takk for at du er den du er. Skulle ønske verden hadde flere som deg.

- Jane Margareth Øglend  

"Kevin motiverer oss til å ta valg og action. Han endrer også hvordan vi ser på livet, helsen og forhold. Informasjonen og forståelsen vi får, gjør oss sterkere selv i en vanskelig situasjon."

- Liv C Kjeilen  

"Jeg fikk en a-ha opplevelse når vi skulle finne noe positivt i det negative som har hendt oss. Jeg tror jeg har blitt en person med mye empati grunnet misbruk som barn. Jeg har ikke tenkt på det slik før, og det ble fantastisk å kunne se noe positivt fra det. Jeg følte en tung bør falt fra mine skuldre, og jeg felte noen gledestårer."

- June Hansen  

"Har hørt det beste av det beste av den beste foredragsholderen. Kevin Frøystad, han gir alt, og aldri gir han opp. Lærte mye på en god time nå."

- Nina Tungeland  

"Anbefaler deg webinar med denne enormt kunnskapsrike, inspirerende energibomben som virkelig brenner for og lever for å hjelpe og inspirere andre."

- Tonje Bomann