Strever du i forholdet?

Usikker på om du skal bli eller dra?

Ønsker du deg lidenskapelig kjærlighet?

På mitt gratis Lev Sterkt-Webinar,

Lidenskap & Kjærlighet

gir jeg deg innsikten og forståelsen du trenger for å løfte forholdet ditt til nye høyder, ....eller sparket bak du trenger for å bryte ut.

Onsdag 17. juli, kl. 20:00

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
Bli med på webinar!

På webinaret vil du lære mer om:

- Dansen mellom maskuline og feminine energier

- Årsaker til manglende intimitet, og hva som skal til for å endre dette

- Hvordan du kan bli en bedre partner

Dette vil jeg lære mer om!

Kevin Frøystad

20 års erfaring som mentaltrener, foredragsholder og relasjonscoach. Pappa til 4 fantastiske barn.

Gjennom årene har jeg jobbet med tusenvis av mennesker gjennom ulike livskriser, og jeg har spesielt fokusert på å hjelpe personer i utfordrende samliv og samlivsbrudd til en ny start og et bedre liv.

Jeg er sertifisert NLP-coach og Board Certified Robbins-Madanes Coach, har grunnfag medisin og er godkjent TFT-terapeut. Min største glede er å hjelpe andre til et bedre liv. Grunnet mine gode resultater med én til én-arbeid, har jeg laget dette webinaret for kunne å hjelpe enda flere til å få det godt i sine nære relasjoner. Håper vi ses på webinar!

Påmelding her!